Kehillah Fall Sunday Soccer Coaches Train With Eastern Penn. Youth Soccer

0
Yehuda Glasser, Mindy Levit, Ben Levin, Eric Berger, Jennifer Silvius Clark, Dan Blitstein (kneeling), Russ Stevenson, Doug Karen, Mark Shefcyk, Joe Silverstein, J.T. Dorsey, David Gest, Matt Reale, Ofer Elmaliach, Zalman Vaksman, Marissa Skopp, Ivonne Mosquera and Glenn Berman
From left: Yehuda Glasser, Mindy Levit, Ben Levin, Eric Berger, Jennifer Silvius Clark, Dan Blitstein (kneeling), Russ Stevenson, Doug Karen, Mark Shefcyk, Joe Silverstein, J.T. Dorsey, David Gest, Matt Reale, Ofer Elmaliach, Zalman Vaksman, Marissa Skopp, Ivonne Mosquera and Glenn Berman (Photo by Kim Decker)

Kehillah Fall Sunday Soccer coaches trained with Eastern Pennsylvania Youth Soccer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here